Από την Τρίτη (12/08) εκατοντάδες επισκέπτες έχουν περάσει από το περίπτερο του Κισσαμικού, στο οποίο υπάρχουν προϊόντα του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ' Εθνική.

Την Πέμπτη (14/08) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Θωμάς Βλάχος και Γιώργος Βιδάλης είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με παιδιά της Ακαδημίας του Κισσαμικού, τα οποία φορούσαν μπλουζάκια με την μασκότ του Συλλόγου, τον "Δελφίνο".

Η επίσημη ενημέρωση:

«Οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Βλάχος και Γιώργος Βιδάλης βρέθηκαν την Πέμπτη (14/08) στο περίπτερο του Κισσαμικού, στον "7ο Κισσαμίτικο Αύγουστου", όπου φωτογραφήθηκαν με παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, τα οποία φορούσαν t-shirts με την μασκότ της ομάδας μας τον "Δελφίνο".»

Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο

Στο γήπεδο βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (15/08) οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, αφού το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (15/08) για τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού. Το Σάββατο (16/08) υπάρχει διπλή προπόνηση και την Κυριακή (17/08, 18:30) φιλικό με τον Πλατανιά στο Μάλεμε. Την φιλική αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μπερτάκης, με βοηθούς τους Αναστασάκη-Μαρνέζο και 4ο διαιτητή τον Γιουματζίδη.»