Με προπόνηση στο γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου της Μοναχής Ελιάς ξεκίνησε η προετοιμασία για τη γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά, που για δεύτερη χρονιά θα συμμετέχει στην Α\’ Κατηγορία γυναικών.
Πριν την πρώτη προπόνηση, που έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή Μάνου Βεργανελάκη, είχε προηγηθεί ομιλία της υπευθύνου του γυναικείου τμήματος Κικής Πολλάκη.
Η επίσημη ενημέρωση:

«Υπό τις οδηγίες του Μάνου Βεργανελάκη  στο μικρό γηπεδάκι της Μοναχής Ελιάς, ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μας. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, υπήρξε ολιγόλεπτη ομιλία από την υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος Κική Πολλάκη. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο και την ευκαιρία να μετέχουν σε αυτές, έχουν όλα τα κορίτσια που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Αλεξάκη

Τον Απόστολο Αλεξάκη για την οικονομική ενίσχυση προς τη γυναικεία ομάδα ευχαριστεί με ανακοίνωσή του το γυναικείο τμήμα του ΑΟΧ:

«Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Χανιά ευχαριστεί θερμά, τον πρόεδρο του ΕΛΟΜΑΣ και του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ κ. Απόστολο Αλεξάκη, για την οικονομική ενίσχυση των 1000 ευρώ προς την ομάδα γυναικών.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook