Ο Εργοτέλης ήρθε σε συμφωνία με τρεις παίκτες. Οι «κιτρινόμαυροι» ενίσχυσαν την επιθετική τους γραμμή με την απόκτηση του Σλοβένου Ρόμπερτ Κούρεζ για τρία χρόνια, του Σέρβου Νικολά Στογιάνοβιτς για τέσσερα χρόνια ενώ συμβόλαιο με την ομάδα υπέγραψε και ο 21χρονος Γιώργος Παμλίδης. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Robert Kurez για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 23χρονος (20/7/1991) Σλοβένος επιθετικός την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην NK Aluminij».
Ο Ρόμπερτ Κούρεζ στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Έχω έρθει με πολύ όρεξη για δουλειά γιατί μας περιμένει μία απαιτητική χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον Σέρβο Nikola Stojanovic για τέσσερα χρόνια».

Ο Νικολά Στογιάνοβιτς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε την ομάδα ψηλά και είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

\"\"

 «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Γιώργο Παμλίδη, μέχρι τις 30/6/2019».
Ο Γιώργος Παμλίδης μετά τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και επίσημα μέλος του Εργοτέλη. Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook