Καμία έκπληξη και φέτος. Στα 34 χρόνια της η Gisele Bundchen παραμένει στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, κερδίζοντας 47 εκατομμύρια δολάρια μόνο τους τελευταίους 12 μήνες.

Σύμφωνα με τον κατάλογο με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes, η Βραζιλιάνα καλλονή ξεπέρασε τις δεύτερες στην κατάταξη  Doutzen Kroes και Adriana Lima κατά 39 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, έβγαλε και 16 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από το σύζυγό της, άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady.

\"\"

\"\"

Εκτός από τα έσοδα, που της αποφέρουν τα “χρυσά” συμβόλαια με την H&M, τη Chanel και την Carolina Herrera, η σταρ της πασαρέλας έγινε ακόμη πλουσιότερη χάρη στις πωλήσεις των σανδαλιών, που σχεδιάζει για την εταιρεία υποδημάτων Grendene. Μοντέλο των προϊόντων  Pantene και Oral-B στη Βραζιλία, αλλά και σχεδιάστρια εσωρούχων, έχει βγάλει από το 2002 386 εκατομμύρια δολάρια, περισσότερα χρήματα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλη συνάδελφό της.

\"\"

Η Ολλανδή Doutzen Kroes κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα του Forbes με έσοδα της τάξης των 8 εκατομμυρίων δολαρίων χάρη στα προσοδοφόρα συμβόλαια με τη L’Oreal, τη Victoria’s Secret, την H&M, τον Emilio Pucci και τη Miu Miu. Ενας άλλος άγγελος της Victoria’s Secret, η  Adriana Lima, αναδεικνύεται σε εκατομμυριούχο, χάρη στο πολύ καλό deal που σύνηψε φέτος με τη Maybelline, καθώς και το συμβόλαιο, που υπέγραψε, με τη Desigual.

Ακολουθεί η “βετεράνος” Kate Moss , η οποία κέρδισε 7 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων χάρη στο ιστορικό deal με τη Rimmel, καθώς και τις διαφημιστικές εκστρατείες για την  Kerastase.
Νέα άφιξη στη σχετική λίστα αποτελεί η Κate Upton με 7 εκατομμύρια δολάρια ετήσια κέρδη.

Η Miranda Kerr και η Liu Wen κέρδισαν το ίδιο ποσό τον τελευταίο χρόνο, αφήνοντας πίσω τους την Alessandra Ambrosio και τη Hilary Rhoda με 5 εκατομμύρια δολάρια έκαστη.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook