Μπορεί οι συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών στη Μάνη να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο τα τατουάζ με το εθνικιστικό περιεχόμενο και τις σβάστικες στο κορμί τουλάχιστον του ενός και οι απόψεις που εξέφραζαν μέσω Facebook τα θύματα παραπέμπουν στην ενθικιστική ιδεολογία.

Μάλιστα, ο 26χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης στις 7 Αυγούστου, με ανάρτησή του στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυε απειλές κατά της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει ένα βιντεάκι με ύμνους της χούντας γράφοντας «αφιερωμένο στους αριστερούς» και σημειώνοντας: «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Aριστερούς…» αλλά και «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν τότε (σ.σ. αν κυβερνήσει η Αριστερά) τότε θα αναλάβει ο στρατός…».

\"\"

Χθες ο κ. Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

\"\"

Ξεσπά ο αδελφός του 26χρονου 

Ξέσπασε ο αδελφός του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού που δολοφονήθηκε άγρια στη Μάνη, κατά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή ανάρτηση του Ευρωβουλευτή στο Facebook με την οποία χαρακτήρισε «ναζί» τα δύο θύματα της δολοφονίας.

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε μάλιστα ότι «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».

Ο Γιώργος Σγουρός αναφέρθηκε και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο έγκλημα και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι σίγουρα εμπλέκονται και άλλα άτομα στη δολοφονία των δύο νεαρών. «Δεν μπορεί δύο άτομα να βάλουν κάτω δύο σωματώδη παιδιά σαν τον αδερφό μου και το φίλο του. Είμαστε σίγουροι ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα».

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook