Το 16ο Δημοτικό Σχολείο αποδείχθηκε… μικρό για να χωρέσει τον κόσμο στην καθιερωμένη εκδήλωση της Δόξας Παχιανών με τον Νίκο Ζωιδάκη.

Η μεγάλη αυλή του σχολείου \”πλημμύρισε\” από κόσμο, που διασκέδασε με τα τραγούδια του συγκροτήματος του γνωστού καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκδήλωση της ομάδας των Παχιανών σημείωσε ξανά μεγάλη επιτυχία, ενώ δεν έλειψαν από αυτήν οι βραβεύσεις.

Η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε την ομάδα Παίδων για το πρωτάθλημα της αγ. περιόδου 2012-13, την ομάδα Προπαίδων που κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά του Λίντο και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, το 1979. Εκ μέρους των παλαιμάχων μίλησε ο Δήμος Κερδέλας, που ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση, κάνοντας ειδική μνεία στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Κοκολαντωνάκη και τον γεν. γραμματέα -και ψυχή της ομάδας- Παύλο Μαυράκη, που ξεκίνησαν μαζί τη δημιουργία της ομάδας. Βραβείο υπήρχε και για τον πρώτο προπονητή της Δόξας, Βαγγέλη Πρόκο, που δεν μπόρεσε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων να παρευρεθεί. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Δόξα παράλληλα, για ακόμα μία χρονιά, βράβευσε παιδιά της συνοικίας των Παχιανών που διακρίθηκαν σε υψηλό επίπεδο σε άλλα αθλήματα και έφεραν μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Ειδικό βραβείο υπήρχε για την αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ Ροζάνα Λαμπαρδάκη (κόρης του πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Λαμπαρδάκη) και τον αθλητή κολύμβησης του ΝΟΧ Νίκο Τρουλλινό (γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τρουλλινού), που απουσίαζε και το βραβείο παρέλαβε η μητέρα του Εύη. 

Το βίντεο:

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook