Τέλος στην δράση ενός 22χρονου Αλβανού ο οποίος διακινούσε χασίς σε νέους στο Ηράκλειο, έθεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, στην διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν ένας 17χρονος και ένας 20χρονος Ηρακλειώτες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (75) ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατά το χρόνο του ελέγχου πέταξαν στο έδαφος αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, εντοπίστηκε και ο 22χρονος, Αλβανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων (400) ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο ως μέσο επικοινωνίας για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί είχαν προμηθευτεί, από τον 22χρονο, την κάνναβη.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες του 22χρονου και του 17χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 12 γραμμάρια κάνναβη. 

Επιπλέον, συνελήφθη και 48χρονος ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.