Ο Ίκαρος Μουρνιών εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την κρητική βραδιά, που διοργάνωσε με τον Μανώλη Κονταρό.
Παράλληλα γνωστοποίησε τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης.
Αναλυτικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθησαν αλλά και σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη για Κρητική βραδιά, αφιερωμένη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ένα συγγνώμη σε αυτούς που δεν βρήκαν να καθίσουν λόγο της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας αλλά και σε όσους ξαγρύπνησαν στα σπίτια τους εκείνο το βραδύ!

ιδιαίτερα ευχαριστώ στον αντιπρόσωπο του αντιπρόεδρου της Βουλής κ. Χρήστο Μαρκογιανάκη περιφερικό σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Μαρκογιανάκη, στον νέο Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα και τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. των Χανίων για την παρουσία τους, όπως επίσης και στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Δημήτρη Λυκάκη, και στον κ. Δεδότση ο οποίος εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ :GOLDEN FUN PARK,MACRON STORE, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΒΡΕΤΤΟΣ,ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ,HΔYΟΣΜΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ,CRETA PAPER,CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και τον ιδιοκτήτη του χώρου όπου έγινε η εκδήλωση για την παραχώρηση του σε αντίθεση με την διευθύντρια του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ (ΣΤΟ ΠΑΣΑΚΑΚΙ)

Τέλος, ευχαριστούμε τον Μανώλη Κονταρό και το συγκρότημά του και το χορευτικό συγκρότημα Ο ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ για την διασκέδαση που μας προσέφεραν.\”

Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνονται και οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης όπου τα tablet κερδίζουν οι αριθμοί 502,1310,1200 την καφετιέρα SINGER προσφοράς ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗ ο αριθμός 1152 και τα 2 γεύματα για τέσσερα από την ταβέρνα ΝΤΟΥΝΙΑΣ στην Δρακώνα Κεραμειών οι αριθμοί 346 και 684 που προέρχονται από τα αποκόμματα στην είσοδο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook