Για ένα ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν αρκετά… ορεξάτος απέναντι στον Κισσαμικό, αλλά στην επανάληψη ο εκπρόσωπος των Χανίων ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και πήρε τη φιλική νίκη με 2-1.
Όσοι έπαιξαν βασικοί απέναντι στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία πριν το φιλικό στο Μάλεμε, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι τον Τζίλβαν και τον Μιλούνοβιτς.
Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε βασικός στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όσες φορές πήρε μπάλα έδειξε ότι είναι καλός τεχνίτης, ενώ στη συνέχεια μετατοπίστηκε στο δεξί άκρο. 
Στα 56\’ συμμετοχής του δοκίμασε να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ που είχε ατυχή κατάληξη και με σουτ που έφυγε αρκετά έξω από την εστία. 
Από την άλλη ο Σέρβος μπήκε στο ματς στο 77\’ και είχε λίγες αλλά καλές επαφές με τη μπάλα.
Στο 16\’ ο Τόρες με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Πλατανιά, απέναντι στον Κισσαμικό που δεν παρουσιάστηκε καλός στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου \”αφυπνίστηκαν\” και η είσοδος του Στεφανίδη άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 64\’ και δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς ο 28χρονος επιθετικός ισοφάρισε με κεφαλιά, από \”συστημένη\” σέντρα του Κιπτίου. Στο 67\’ κατά κάποιο τρόπο άλλαξαν οι ρόλοι, αφού ο Στεφανίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ντεντάκη, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κιπτίου για το 1-2.

Φάσεις-γκολ

6’ Σουτ του Τσοντάκη απέκρουσε ο Λαζαρίδης. 
11’ Εκτέλεση φάουλ του Τζίλβαν, κεφαλιά του Κουλιμπαλί, η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. 

16’ ΓΚΟΛ: Με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής ο Τόρες ανοίγει το σκορ (1-0).

17’ Σουτ του Λώττα άουτ. 
21’ Σουτ του Τσοντάκη αποκρούει ξανά ο Λαζαρίδης. 
47’ Από τη συνεργασία με τον Λώττα ο Κιπτίου βγαίνει μόνος απέναντι από τον Ολιμπά, αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.
52’ Σουτ του Φιγκέιρα μπλοκάρει ο Λαζαρίδης. 
55’ Στο σουτ του Τόρες η μπάλα καταλήγει άουτ. 

64’ ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Κιπτίου, ο Στεφανίδης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). 
67’ ΓΚΟΛ: Ο Στεφανίδης ανατρέπεται από τον Ντεντάκη και το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Κιπτίου για το 1-2. 

73’ Ο Λαζαρίδης μπλοκάρει το σουτ του Γιακουμάκη. 
90+2’ Από πλάγια θέση ο Ντεντάκης στέλνει με σουτ τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.
Πλατανιάς: Ολιμπά, Ζουμπουλάκης (56′ Σούκιας), Ιτούα, Κουλιμπαλί (60′ Νικηφόρος), Ντεντάκης, Τέτε, Χαλκιαδάκης, Φιγκέιρα (82′ Τσικουδάκης), Τσοντάκης (77′ Μιλούνοβιτς), Τζίλβαν (56′ Μπεριάν), Τόρες (68′ Γιακουμάκης).
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης (79′ Πετράκης), Τσερκέζος (71′ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Κωνσταντόπουλος (79’ Μαυρουδής), Κουλακάρης (71′ Βιδάλης), Σελινιωτάκης, Κιπτίου (71′ Ενκάμγκα), Μποτωνάκης (71′ Μπάτζιο), Βλάχος (46′ Πασιαλής), Πέντσας (63′ Στεφανίδης), Λώττας (63′ Σουμπασάκης).
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook