Εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς στη Χαλέπα.

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 η Οκτάβα τραγουδά στο Λιμανάκι της Αγίας Κυριακής στη Χαλέπα για το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 και η τιμή εισόδου είναι στα 7 ευρώ.

Την εκδήλωση ενίσχυσης του παντοπωλείου διοργανώνει το Κύτταρο Χαλέπας.

Σε δηλώσεις τους, οι συντελεστές της εκδήλωσης, επισημαίνουν τη σημασία της ευαισθητοποίησης των Χανιωτών αναφορικά με τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο την στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ειδικότερα, όπως αναφαίρει η κυρία Μ. Κληματσάκη μέλος ΔΣ Κυττάρου Χαλέπας: διοργανώνουμε μια μουσική εκδήλωση με την εθελοντική προσφορά της Οκτάβας στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Κυριακής- ένα υπέροχο μέρος της Χαλέπας για να προσφέρουμε σε όσους έλθουν μια υπέροχη βραδιά. Όχι μόνο για να ενισχύσουμε το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης που αυτό το μήνα παρέμεινε κλειστό λόγω της καλοκαιρινών αδειών του προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης που μας φιλοξενεί, τα ράφια του παντοπωλείου είναι σχεδόν άδεια και σε λίγες ημέρες θα ανοίξει για να υποδεχθεί τις περίπου διακόσιες οικογένειες που στηρίζει, αλλά και για να προβάλουμε την όμορφη συνοικία της Χαλέπας, την  όμορφη γωνιά της Αγίας Κυριακής. Η Οκτάβα –ένα συγκρότημα που  πιστεύουμε ότι θα προσελκύσει και αυτή τη φορά πολλούς Χαλεπιανούς, πολλούς Χανιώτες είναι πάλι μαζί μας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9μμ. Τα έσοδα θα διατεθούν για το Παντοπωλείο μας, η τιμή εισόδου είναι 7 ευρώ με φαγητό και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί και αυτή τη φορά ο κόσμος στο κάλεσμά μας που είναι επιπλέον ένα κάλεσμα για αντάμωμα, για διασκέδαση σε μια εποχή δύσκολη αλλά και για την ανάδειξη της περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Ψαρουδάκη, μέλοους της Οκτάβας:  ο κόσμος που θα έλθει να μας ακούσει θα διασκεδάσει, θα περάσει καλά με ένα πρόγραμμα γλεντιού, όμως δεν είναι μόνον αυτό. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι απαραίτητες στις οριακές καταστάσεις που ζούμε και η Οκτάβα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις με τη σημείωση ότι εκτός  από τις εκδηλώσεις πρέπει ο καθένας από μόνος του να αγωνιστεί για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook