Υπόθεση μερικών ωρών είναι η υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στη ΠΑΕ Πλατανιά και τον Σάκη Νούτσο ο οποίος θα αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων για την χειμερινή περίοδο.

Στον Πλατανιά θέλουν να τελειώσει άμεσα και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ώστε αμέσως να ξεκινήσουν τις διαδικασίες έκδοσης του δελτίου, προκειμένου ο Καβακάς να το έχει στη διάθεση του από το επόμενο κιόλας ματς με τον Απόλλων Αθηνών στη Ριζούπολη.

Τον Νούτσο τον γνωρίζει ο Καβακάς από την κοινή πορεία τους στην Βέροια όπου ο προπονητής του Πλατανιά τον είχε ποδοσφαιριστή και από δική του εισήγηση ολοκληρώνεται αυτή η μεταγραφή.

Ο 26χρονος (6/3/1985) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής ενώ την τρέχουσα αγωνιστική σαιζόν έπαιξε στην Β\’ κατηγορία της Κύπρου με τον Διγενή Μόρφου, ενώ εκτός από τη Βέροια έχει αγωνιστεί και στη Καλλιθέα.

Σχετικά με την περίπτωση της μεταγραφής του 22χρονου Αλβανού Άρμπρι Δράμι δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση. Ο Καβακάς θέλει να τον δοκιμάσει σε μερικές προπονήσεις ακόμα, προκειμένου να διαπιστώσει αν βρίσκεται στα επίπεδα που θέλει ώστε να μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook