Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 27χρονος άνδρας και ο 24χρονος αλλοδαπός συνεργός του για ληστεία και αναζητείται έτερος συνεργός τους.

Λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη οι δύο άνδρες φορώντας κράνη και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς εισήλθαν σε οικία, στην οποία διέμεναν τρεις αλλοδαποί και απαίτησαν να τους παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και όσα χρήματα είχαν, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το ποσό των 530 ευρώ.

Οι τρεις άνδρες που βρίσκονταν στην οικία, αντιλαμβανόμενοι ότι οι δράστες δεν ήταν αστυνομικοί αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή. Ο 27χρονος και ο 24χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, οικοδομικού εργαλείου και ενός ψαλιδιού προσπάθησαν να διαφύγουν τραυματίζοντας τους αλλοδαπούς ελαφρά, πλην όμως εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και συνελήφθησαν οι δύο εξ’ αυτών και αναζητείται ο συνεργός τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook