«Τα χέρια μου είναι έτοιμα να κάνουν αυτή την ευλογημένη πράξη», αποκάλυψε ένας από τους δυο Βρετανούς τζιχαντιστές που μίλησαν στο CNN, αναφερόμενοι στη πράξη των αποκεφαλισμών. Οι δυο άντρες δήλωσαν έτοιμοι να αποκεφαλίσουν Δυτικούς ομήρους και ταυτόχρονα εκθείασαν τον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ. 

Οι δυο άντρες, οι οποίοι εμφανίστηκαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και συστήθηκαν με τα ονόματα Abu Anwar και Amu Bakr, είπαν ότι εύχονται ο θεός να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε ο αδερφός τους με τον Φόλεϊ.

Μάλιστα, χαρακτήρισαν τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου δίκαιη και δικαιολογημένη απάντηση στα εγκλήματα των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού κράτους. 

Ο Bakr είπε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Δύση και να συνεχίσει τον πόλεμο των τζιχαντιστών: «Είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα αν οι χώρες σας δεν σταματήσουν τις επιθέσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

«Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας είναι αποστάτες, δεν είναι μουσουλμάνοι», συνέχισε ο Anwar κραδαίνοντας ένα αυτόματο όπλο. «Πάντα πολεμούσαν  εναντίον του Ισλάμ, στο πλευρό της βρετανικής κυβέρνησης. Έχουν προσπαθήσει να σταματήσουν τους νέους άνδρες να πηγαίνουν στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία… Δεν είναι μουσουλμάνοι έτσι η αντίδρασή τους δεν αποτελεί έκπληξη». 

Need Text

\"reEmbed\"


parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook