Ο Αυστραλός αθλητής στο τρίαθλο John van Wisse έβαλε στόχο να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ του Βρετανού Mark Bayliss, που είναι 73 ώρες και 39 λεπτά, στην απόσταση Λονδίνο -Παρίσι.

Ο 41χρονος αθλητής από την Μελβούρνη, αφού διέσχισε τρέχοντας την απόσταση των 86 μιλίων από το Λονδίνο στο Ντόβερ, βρέθηκε μέσα σε βάρκα και ήταν έτοιμος να πηδήξει στο νερό, προκειμένου να διασχίσει κολυμπώντας την Μάγχη και να φθάσει στο Καλαί της Γαλλίας.



\"\"


Ο αθλητής από εκεί με ποδήλατο θα διασχίσει απόσταση 180 μιλίων προκειμένου να φθάσει στον τελικό του προορισμό που είναι η «Αψίδα του Θριάμβου», στο Παρίσι. Όμως, δύο «παρατηρητικοί» κάτοικοι του Ντόβερ κινητοποίησαν τις αρχές της πόλης – αστυνομία, ακτοφυλακή και συνοριοφύλακες – καθώς πέρασαν τον Αυστραλό αθλητή για λαθρομετανάστη!


Οι Βρετανοί πολίτες νόμισαν ότι ο αθλητής ήρθε με βάρκα από την απέναντι γαλλική ακτή και ετοιμαζόταν να κολυμπήσει για να βρεθεί στο Ντόβερ. Σημειώνεται, ότι στο Καλαί υπάρχει χώρος συγκέντρωσης λαθρομεταναστών.



\"\"


Ο Αυστραλός αθλητής και η ομάδα του, έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις στις βρετανικές αρχές και συνέχισαν τον αγώνα τους, ενώ ο αθλητής χαρακτήρισε αστειευόμενος την ιστορία που του συνέβη, «ανεκτίμητη»!

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook