\”Αν έκλεινε σήμερα ο Δήμος Χανίων θα είχαμε πλεόνασμα 1 εκ. ευρώ\” δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος των Οικονομικών Κώστας Πρωτοπαπαδάκης στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Ισολογισμό του 2013 και τα οικονομικά στοιχεία του 2014.

Τα Οικονομικά στοιχεία που παρουσίασαν οι Ορκωτοί, αποτυπώνουν πλεόνασμα 2 εκ. ευρώ στον ισολογισμό του 2013 με ειδική αναφορά στο ποσοστό εισπραξιμότητας που φθάνει το 45% δεδομένου ότι από τα προυπολογισθέντα έσοδα εισπράχθηκαν 65 από τα 144 εκ. ευρώ, γίνεται δηλαδή λόγος για απόκλιση της τάξεως του 55%. (δείτε εδώ την έκθεση)

Το πάγιο ενεργητικό του Δήμου είναι 126 εκ. ευρώ σύμφωνα με την Ορκωτή λογίστρια κα Χρυσναθοπούλου, η οποία συμπλήρωσε ότι είναι αυξημένο κατά 8 εκ. ευρώ σε σχέση με το 2013.

\"\"

Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης αφού ευχαρίστησε τόσο την οικονομική υπηρεσία του Δήμου όσο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας στο δήμο Χανίων σε σχέση με το τι θα πράξει ως αντιπολίτευση πλέον.

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας μίλησε για τα οικονομικά θέματα κρατώντας επιφυλάξεις για τα στοιχεία, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους έως ότου έχει περισσότερα στοιχεία στα χέρια του όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Για το λόγο αυτό απείχε της ψηφοφορίας για τον ισολογισμό του 2013.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για τα ονόματα των αντιδημάρχων, αρκέστηκε να πει ότι έχει αποφασίσει και βάζει τις \”τελευταίες πινελιές\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook