Οι παλαίμαχοι Κισσαμικού και ΕΑΡ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα το απόγευμα του Σαββάτου (30/08) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη μνήμη του Σπύρου Αμαραντίδη.

Πριν την έναρξη του αγώνα η συγκινησιακή φόρτιση ήταν μεγάλη όταν εκφώνησαν ομιλίες ο αντιπρόεδρος του Κισσαμικού Γιώργος Ξηρουχάκης και ο αρχηγός των παλαιμάχων της ΕΑΡ Σταύρος Καλαϊτζιδάκης, για τον εκλιπόντα.

Οι δυο ομάδες παρέδωσαν αναμνηστική πλακέτα στη σύντροφο του Σπύρου Αμαραντίδη, Θώμη Δήμου, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παλαίμαχοι της ΕΑΡ επικράτησαν με σκορ 5-3 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Την παράσταση «έκλεψε» ο άλλοτε διεθνής Αργεντινός άσος Λουτσιάνο Γκαλέτι, που αγωνίστηκε με τους παλαίμαχους του Κισσαμικού,, σημειώνοντας τρία πανέμορφα γκολ. Για τους παλαίμαχους της ΕΑΡ δύο γκολ πέτυχε ο Ιωαννίδης και από ένα οι Βροντάκης, Καλαϊτζιδάκης και Χόμπης. 

Πέρα από τον Γκαλέτι όμως το χειροκρότημα απέσπασε και ο 70χρονος Θεοχάρης Χαιρετάκης, που ξεκίνησε βασικός για τον Κισσαμικό με το «10» στην πλάτη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού Βαγγέλης Παναγάκης.

Παλαίμαχοι Κισσαμικού: Ασγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Φραγκιουδάκης, Μαραγκουδάκης, Στυλιανουδάκης, Σημαντηράκης, Μπαξεβάνος, Χαιρετάκης, Θ. Σγουρομάλλης, Ντεντάκης, Γκαλέτι.
Έπαιξαν και οι Γ. Σγουρομάλλης, Μπατιστάκης, Δασκαλάκης, Ζουριδάκης.
Παλαίμαχοι ΕΑΡ: Μακριδάκης, Βροντάκης, Δεληγιαννάκης, Ιωαννίδης, Λυρώνης, Δελήμπασης, Βουράκης, Καλαϊτζιδάκης, Ξηράκης, Αντωνογιωργάκης, Ανδριώτης. 
Έπαιξαν και οι Χόμπης, Αλεξάκης, Μαρκουλιδάκης.
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook