Τελικά υπάρχει θέμα Πιθαρούλη στα Χανιά. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε πριν από λίγο ο τεχνικός του ΑΟΧ Γιώργος Προμπονάς ο οποίος μιλώντας στον Flash News τόνισε τα εξής: «Με ενδιαφέρει ο παίκτης, όμως πρώτα πρέπει να μου δώσει την έγκριση το Δ.Σ που συνεδριάζει απόψε το βράδυ».

Αν οι ιθύνοντες τους συλλόγου κρίνουν πως πρέπει να κινηθούν για την απόκτησή του, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση ακόμη και σήμερα. Τον 22χρονο Λασηθιώτη μέσο διεκδικεί και η Χερσόνησος έχοντας μάλιστα φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους, τον ταλαντούχο μέσο κάτι που ανέφερε και ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Βαρδάκης αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αθηνών.

Έρχεται ο Μπέρκης

Σε ότι αφορά την προπόνηση της Χερσονήσου, αύριο αναμένεται να συμμετάσχει ο Ανδρέας Μπέρκης που την περασμένη Κυριακή έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος μέσος αποτελεί έναν εκ των εκλεκτών του Άγγελου Βαρδάκη και κατά πάσα πιθανότητα θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί η δυσκολία (λόγω νόμου) να φύγουν αυτή την περίοδο κάποιοι νεαροί παίκτες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αναγκάστηκα όλοι οι μικροί θα πρέπει να δεχτούν μια μείωση προκειμένου να χωρέσει στο μπάτζετ και ο Μπέρκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook