Τον ενθουσιασμό των τουριστών και την αμηχανία της βασιλικής οικογένειας στη Μ. Βρετανία προκάλεσε ένας φρουρός του Μπάκιγχαμ, ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε να κάνει περίτεχνες χορευτικές φιγούρες.

Το βίντεο απαθανατίζει τον φρουρό σε μια εμφανή προσπάθεια να «σκοτώσει» τις δύο ώρες της πλήξης του με επιδέξειες χορευτικές κινήσεις και πιρουέτες έξω ακριβώς από τη βασιλική κατοικία προς τέρψη των επισκεπτών αλλά και προβληματισμό της βασιλικής οικογένειας.

Ο φρουρός διακρίνεται με τη χαρακτηριστική στολή του να κάνει… φούρλες γύρω από τον εαυτό του και να περπατά με χάρη. Αν και το διάρκειας τριών λεπτών βίντεο το οποίο ανέβηκε τον περασμένο μήνα στο ίντερνετ θεωρήθηκε αρχικά μη αυθεντικό, στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε η αυθεντικότητά του αλλά και το πρόσφατο της λήψης του λόγω μιας διαφημιστικής επιγραφής που διακρίνεται στο βάθος.

Ευτυχώς για τον φρουρό, η βασίλισσα απουσίαζε από το παλάτι τη στιγμή της χορευτικής έξαρσης καθώς βρίσκεται σε διακοπές στη Σκοτία.

Και μπορεί ο εκπρόσωπος του παλατιού να αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο και ότι έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα προκειμένου να βρεθεί ο… γεννημένος χορευτής στρατιώτης.

ethnos.gr από Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook