Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν σήμερα τον Αντώνη Βαρδή στον Ιερό Ναό Γέννησης του Χριστού. Ανάμεσά τους και Χριστίνα Μαραγκόζη, η γυναίκα με την οποία ο αγαπημένος τραγουδοποιός πέρασε μία ζωή γεμάτη αγάπη και έρωτα! Παρόλα αυτά, όμως, η κόρη του Αντώνη Βαρδή, απαγόρευσε στην τραγουδίστρια να βρεθεί σήμερα στην κηδεία του πατέρα της. 

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μαραγκόζη, πρώην σύζυγος του μεγάλου ερμηνευτή, δεν πτοήθηκε... Αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της έτσι όπως εκείνη ήθελε. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και αυτή, όπως πολλοί άλλοι στην Παιανία, για να πει το δικό της, τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη που αγάπησε. Μόλις χθες, η Χριστίνα Μαραγκόζη αποκάλυψε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook,  ότι η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, της απαγόρευσε να παρευρεθεί στην κηδεία του πατέρα της στέλνοντάς της μάλιστα ένα προειδοποιητικό μήνυμα. «Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αύριο. Μην έρθεις άδικα» της έγραψε χαρακτηριστικά.

H τραγουδίστρια ανήρτησε στο διαδίκτυο το σχετικό μήνυμα κάνοντας μάλιστα το εξής σχόλιο: «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια;;; Πόσο λυπάμαι...».

IMG_8823

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ήταν η επί δεκαετίας σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, όμως το διαζύγιό τους ήταν ιδιαιτέρως… ταραχώδες.

Εκείνη την εποχή είχαν λεχθεί βαριές κουβέντες. Προφανώς αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η κόρη του Αντώνη Βαρδή δεν ήθελε την Χριστίνα Μαραγκόζη παρούσα στην κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή.


protothema.gr