Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων που μας ανέθεσε ο χανιώτικος λαός στη Διοίκηση του Δήμου Χανίων, η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ απευθύνει κάλεσμα αγώνα και πάλης στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας, γιατί αυτά σίγουρα θα χρειαστούν για να αντιμετωπίσουμε τις πολλές δυσκολίες που θα συναντήσουμε μπροστά μας.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα σταθεί στο πλευρό των εργατικών –λαϊκών οικογενειών, θα συνεχίσει να συγκρούεται αποφασιστικά –μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο- με τα μεγάλα συμφέροντα, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που χτυπάει συστηματικά τα λαϊκά δικαιώματα.

Τα 3,5 χρόνια που πέρασαν ήταν χρόνια προσαρμογής των δήμων στον αντιλαϊκό Καλλικράτη, μετατρέποντάς τους σε όργανα της Γενικής Κυβέρνησης με προϋπολογισμούς και τεχνικά προγράμματα έργων στις επιταγές της τρόϊκα και της ΕΕ. Τα επόμενα 5 χρόνια το μεγάλο κεφάλαιο ετοιμάζει τη γενική του επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα με επιπλέον φόρους – τέλη, χαράτσια, ιδιωτικοποιήσεις κοινωνικών δομών και υπηρεσιών, δημοτικών και δημόσιων εκτάσεων για να σωθούν τα λιμνάζοντα κεφάλαιά τους, για ακόμη μεγαλύτερη κερδοφορία.

Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Ν. Παπαντωνάκης, θα ασκήσει πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στη διοίκηση του Δήμου και θα διεκδικήσει σε συνεργασία με φορείς του μαζικού κινήματος – εργαζόμενους, άνεργους, αυταπασχολούμενους, τη φτωχή και μεσαία αγροτιά, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών- την ικανοποίηση των σύγχρονων αιτημάτων τους. Θα βρεθεί στο ίδιο μετερίζι μαζί τους.
Κριτήριο δράσης θα είναι οι λαϊκές ανάγκες και η υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων, σε αντιπαράθεση με την καπιταλιστική βαρβαρότητα που ζούμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook