Τίτλος του, είναι «Μια συναυλία ακόμα», και είχε γραφτεί για μια μεγάλη συναυλία που ήταν να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2006, με αφορμή τα 30 χρόνια του Αντώνη Βαρδή στο τραγούδι, η οποία δεν έγινε… ΠΟΤΕ!

Στη συναυλία αυτή, θα συμμετείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Πάριος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο Γιάννης Βαρδής.

Στο ακυκλοφόρητο τραγούδι το οποίο είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, τους ακούτε να τραγουδούν όλοι μαζί.

«Είμαστε εδώ και τραγουδάμε ακόμα. Είμαστε εδώ και θα μείνουμε εδώ» είναι ένας από τους στίχους του τραγουδιού.

Ανεβάζοντας το τραγούδι «Μια συναυλία ακόμα», ο Γιάννης Βαρδής, το συνόδευσε με το εξής συγκινητικό σχόλιο:

«Γιατί εσύ μπορούσες να τους ενώσεις όλους. Γιατί η μουσική είναι μια. Γιατί είσαι η μουσική».

\"γιαννης

Η τραγική ειρωνία της υπόθεσης, είναι ότι ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη αυτή συναυλία στο ΣΕΦ, αναπάντεχα, το πρωί της 20ης Μαρτίου του 2006, ανακοινώθηκε η αναβολή της, για λόγους υγείας του Αντώνη Βαρδή.

Μερικά χρόνια αργότερα (Ιούλιο του 2011), ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μιλώντας για τη συναυλία που δεν έγινε ποτέ, είχε εκφράσει το παράπονό του, λέγοντας:

«Εγώ θα ’θελα, όποτε δίνω τραγούδια στους τραγουδιστές, να είναι πάντα ευχαριστημένοι κι όχι υποχρεωμένοι απέναντί μου. Έχω επιχειρήσει λοιπόν δυο φορές στη ζωή μου, να κάνω δυο μεγάλες συναυλίες, επειδή είχα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, αλλά τελικά αυτές οι συναυλίες για κάποιους λόγους δε γίνανε. Δε θα ’θελα να ξαναεπιχειρήσω να κάνω μια τέτοια συναυλία, γιατί δε θα ’θελα να είμαι υποχρεωμένος απέναντι στους τραγουδιστές. Δε θα γίνει ποτέ λοιπόν. Κι έχω πει μάλιστα στο γιο μου και στην κόρη μου, επειδή όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε, όταν φύγω απ’ τη ζωή και του κάνει πρόταση κανένας τραγουδιστής να κάνει για τον μπαμπά του καμιά συναυλία, να απαγορέψει να γίνει. Τόσο πολύ…»

Δείτε το βίντεο και ακούστε το τραγούδι

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook