Τελευταία ενημέρωση 20:10

Σε τραγωδία εξελίχτηκε η επιχείρηση εντοπισμού του 46χρονου ψαρά ο οποίος αγνοούνταν στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, άντρες του λιμενικού εντόπισαν το πτώμα ενός άντρα σε βράχια. Πρόκειται για τον 46χρονο, ο οποίος άγνωστο πώς, βρέθηκε στη θάλασσα νεκρός.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας ηλικίας 46 ετών είχε πάει νωρίς το πρωί για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή Μονοναύτης.

Η σύζυγός του επεχείρησε να του τηλεφωνήσει πολλές φορές όμως κανείς δεν απαντούσε.

Η γυναίκα ενημέρωσε με αγωνία τις αρχές για το γεγονός ότι ο άνδρας της δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση από τις λιμενικές αρχές για τον εντοπισμό του 46χρονου, η οποία έλαβε τέλος με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

\”Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για περιστατικό αγνοούμενου 46χρονου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή \’\’ΜΟΝΟΝΑΥΤΗΣ\’\’ Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, ο 46χρονος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες χθες, για διενέργεια αλιείας από την ακτή της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής και έκτοτε αγνοείτο.
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του δια θαλάσσης από πλωτά περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και δια ξηράς από περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στις έρευνες συνέδραμαν και ιδιωτικά σκάφη.
Ο 46χρονος, πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε νεκρός από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε βραχώδη της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής, και αφού περισυνελέγη από το πλήρωμα του πλωτού, μεταφέρθηκε στο λιμένα Ηρακλείου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λινοπεραμάτων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.\”

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook