Οι γυναίκες που έχουν κλέψεις τις καρδιές των ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ έχουν την τιμητική τους, σχηματίζοντας μια εντυπωσιακή και πανέμορφη δωδεκάδα. Σε αυτήν όμως, φέτος υπάρχει… άρωμα Ελλάδας, με την Ελένη Φουρέιρα να κάνει την είσοδο της. 


Ο Γιώργος Σαμαράς επέστρεψε στο εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων παγκοσμίως και η αγαπημένη του βρήκε μια θέση μεταξύ των 12 ωραιότερων κυριών οι αγαπημένοι των οποίων θα κοσμούν εφέτος με την παρουσία τους τα γήπεδα της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας.


Εκτός από την Φουρέιρα όμως, παρουσιάζονται και οι υπόλοιπες έντεκα γυναίκες που κλέβουν τα βλέμματα στην Αγγλία. Δείτε τες, με τη σειρά που τις παρουσιάζει η Daily Mail: 



\"\"



Ζορζελίνα Καρντόζο

Η σύζυγος του κορυφαίου φετινού αποκτήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου Άνχελ Ντι Μαρία που κόστισε στους «κόκκινους διαβόλους» 60 εκατομμύρια στερλίνες. Η 32χρονη δεν είναι μόνον η μητέρα της αξιολάτρευτης κορούλας τους αλλά και επίσημα η…μάνατζερ του διεθνή Αργεντινού μεσοεπιθετικού.



\"\"



Λορελέι Ταρόν

Μία ακόμα νεοφερμένη στο Μάντσεστερ μετά τον πολύκροτο δανεισμό του αγαπημένου της συζύγου Ρανταμέλ Φαλκάο στη Γιουνάιτεντ. Η 27χρονη κάνει μία αξιόλογη καριέρα ως τραγουδίστρια λάτιν ρεπερτορίου.



\"\"



Λάιλα Γκράσι

Η 25χρονη σύντροφος του Αλέξις Σάντσεζ –της σημαντικότερης φετινής μεταγραφής της Άρσεναλ- κατάγεται από την Ισπανία είναι art director και διακοσμήτρια.



\"\"



Κάντι Ρέι Φλερ

Στις κορυφαίες νέες Wags του αγγλικού ποδοσφαίρου αναμφίβολα και η αγαπημένη του Ντάλεϊ Μπλιντ. Το 24χρονο μοντέλο είναι συμπατριώτισσα του Ολλανδού διεθνή μέσου που θα φοράει εφέτος τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



\"\"


Εουτζένια Λουσάρδο

Άλλη μία νέα εντυπωσιακή παρουσία στο Μάντσεστερ είναι ασφαλώς και το 22χρονο μοντέλο από την Αργεντινή , σύντροφος του νέου άσου της Γιουνάιτεντ Μάρκος Ρόχο, η οποία… εξειδικεύεται στις φωτογραφήσεις με εσώρουχα.



\"\"



Ισαμπέλ Κογιάδο

Τη μακρά λίστα των νέων εντυπωσιακών κυριών στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπληρώνει η φίλη του επίσης νεοαποκτηθέντα Άντερ Ερέρα με τον οποίο διατηρούν μακροχρόνια σχέση.



\"\"



Ελένη Φουρέιρα

Η 27χρονη λένη Φουρέιρα είναι εξίσου διάσημη στην πατρίδα της, όσο ο Γιώργος Σαμαράς στην Αγγλία, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η οποία δεν την αναφέρει μόνο ως τραγουδίστρια, αλλά και ως σχεδιάστρια μόδας.



\"\"



Βικτόρια Βάργκα

Από τις πλέον αξιοθαύμαστες νεοφερμένες παρουσίες στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι αναμφίβολα και το μοντέλο από την Ουγγαρία και αγαπημένη του επιθετικού της Σαουθάμπτον Γκρατσιάνο Πελέ.



\"\"



Μάρτα Ντομίνγκεζ

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την πανέμορφη Ισπανίδα καλλονή και φοιτήτρια του Universidad Autonoma της Μαδρίτης που αποτελεί την αγαπημένη του Βέλγου Τιμπό Κουρτουά κι αναμένεται να τον ακολουθήσει και στο Λονδίνο μετά την μετακίνηση του από την Ατλέτικο στην Τσέλσι.



\"\"


Λίλια Γκραναντίγια

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός Αλμπέρτο Μορένο, που θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Λίβερπουλ, μάλλον διαθέτει την πλέον εντυπωσιακή αγαπημένη. Πρόκειται για τη νεαρή συμπατριώτισσα του Λίλια Γκραναντίγια. 



\"\"



Τζέσικα Στέρλινγκ

Η σύζυγος του Κολομβιανού διεθνή γκολκίπερ της Άρσεναλ Νταβίδ Οσπίνα σίγουρα συμπεριλαμβάνεται στις πλέον…φωτογενείς νέες θηλυκές παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ.



\"\"



Φλορ Ουρντανγκαρίν

Αποτελεί το τελευταίο αμόρε του κεντρικού αμυντικού της Σουόνσι Φεντερίκο Φερνάντεζ και είναι φοιτήτρια με καταγωγή -όπως και ο καλός της- από την Αργεντινή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook