Μπορεί ο Διακάκης να υπολόγιζε ότι στο κενό που είχε η ομάδα του θα είχαν την ευκαιρία κάποιοι παίκτες του να αποθεραπευτούν και να τεθούν στην διάθεσή του ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πατούχα στη Βιάννο, ωστόσο τα προβλήματα αντί να μειωθούν μεγάλωσαν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Χανιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι ουραγών της 14ης αγωνιστικής εννέα ποδοσφαιριστές χώρια του μόνιμα τραυματίες.

Ο Διακάκης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Καραδάκη, Κονονένκο, Μανούσο Πετράκη και Παπαδάκη, αλλά και τους τιμωρημένους Μπραουδάκη, Τσαγκαράκη, Σηφακάκη, Χαλκιαδάκη και Παπαδημητρίου.

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι μόνιμα τραυματίες Πολιουδόβαρδας, Ροζάκης και Δραμιλαράκης τότε οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν κατάθεση καρδιάς προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα τη Κυριακή.

Πάντως ο Διακάκης αισιοδοξεί: «Δεν απελπιζόμαστε. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα μας. Όσοι θα αγωνιστούν είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει πάνω από τη ζώνη…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook