Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 στο Factory Theatre μαζί με τον Γεώργιο Περρή, το μουσικό σχήμα Οξύμωρον θα παρουσιάσει, μετά από πολλαπλές αιτήσεις, το ανανεωμένο μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι.

Το μουσικό αφιέρωμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, στο πρόγραμμα του Ελληνικού Φεστιβάλ στις αρχές του έτους, σε ένα ακροατήριο άνω των 300 ατόμων, όπου όρθιο επευφήμησε την εξαιρετική απόδοση από την ομάδα. Με επικεφαλής τον Νίκο Σουσαμίδη, με τον Γιώργο Νικολόπουλο και την Τασούλα Καλλένου στα φωνητικά, η ατμόσφαιρα πάνω στη σκηνή ήταν ηλεκτρισμένη και τα πνευματώδη πειράγματα του Νίκου προς την Τασούλα πρόσθεσαν κάτι μοναδικό και έκαναν το πλήθος να παραληρεί.

Μετά από έντονη απαίτηση του κοινού, το μουσικό σχήμα Οξύμωρον θα είναι και πάλι πάνω στη σκηνή, σε μια μοναδική βραδιά με τον Γιώργο Περρή, για ένα μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι. Θα παρουσιάσουν επιτυχίες του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη, με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο και είναι βέβαιο ότι θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με πολλές εκπλήξεις.

\"\"
\"\"
\"\"

«Το μουσικό σχήμα Οξύμωρον είναι ένα από τα καλύτερα τοπικά συγκροτήματα και είναι η καλύτερη επιλογή σε συνδυασμό με τον διεθνώς αναγνωρισμένο καλεσμένο μας Γιώργο Περρή», δήλωσε η Νία Καρτέρη, και η οποία προσέθεσε «ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για περισσότερες παραστάσεις στο μέλλον».

Το μουσικό σχήμα Οξύμωρον θα είναι αυτήν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Γιώργο Περρή στο Factory Theatre, 105 Victoria Road Marrickville. Τα εισιτήρια των $25 εξαντλούνται γρήγορα. Για να κάνετε κράτηση επικοινωνήστε με το Factory Theatre: 02 9550 3666 ή www.factorytheatre.com.au

Ως μέρος του Sydney Fringe Festival η Τασούλα Καλλένου θα εμφανισθεί μαζί με τον Τόνι Νικολακόπουλο, την Katrina Retallick και την Melinda Nassif στην θεατρική παράσταση «Η αγάπη στην εποχή του τρόμου». Ένα μιούζικαλ βασισμένο στην φιλοσοφική απόδοση της εργασίας του καθηγητή Spence, που το παρουσιάζει με σύγχρονη τροπή. Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 27 Σεπτεμβρίου στο Lazybones.

Συγγραφείς ο καθηγητής Edward Spence και η Τασούλα Καλλένου.

Μουσική από το σχήμα Οξύμωρον, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Σουσαμίδη.

Εισιτήρια και περαιτέρω πληροφορίες στο www.performancephilosophyplays.com

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook