Τραγωδία αποκαλύφθηκε στην Αλαμπάμα όταν ένας άνδρας που αναζητείτο επειδή η πρώην σύζυγός του δεν μπορούσε να εντοπίσει αυτόν και τα πέντε παιδιά της υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο τα είχε θάψει.

Ο Τίμοθι Ρέι Τζόουνς από τη Νότια Καρολίνα πήρε τα παιδιά του από την μητέρα τους και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, λέγοντας στους γείτονες ότι θα εγκαταλείψει την Πολιτεία μαζί τους, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Η τραγική μητέρα, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει και αφού προσπάθησε να εντοπίσει τον πρώην σύζυγο και τα παιδιά της, ηλικίας ενός ως και οκτώ ετών, ειδοποίησε τις Αρχές την περασμένη Τετάρτη.

Τελικά, ο Τζόουνς εντοπίστηκε μόνος του υπό την επήρεια ναρκωτικών στην επαρχία Σμιθ του Μισισίπι και οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της απουσίας των παιδιών.

Μέσα στο όχημά του βρέθηκαν υλικά και εργαλεία που σχετίζονται με την παρασκευή συνθετικών ναρκωτικών ουσιών όπως η μεθαμφεταμίνη, πιθανή ποσότητα σπάις, καθώς και ίχνη αίματος και σωματικά υγρά.

Ο Τζόουνς υπέδειξε την Τρίτη στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε θάψει τα παιδιά, κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο της Αλαμπάμα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook