Σε ασφυξία, συνεπεία εισρόφησης αίματος, που προκλήθηκε από αντικείμενα που τοποθετήθηκαν στο στόμα του, οφείλεται ο θάνατος 47χρονου Ρώσου επιχειρηματία χθες στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και στη συνέχεια, η σύζυγος του άρχισε να βάζει στο στόμα του διάφορα ξένα αντικείμενα για να το κρατήσει ανοικτό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαλακών μορίων της στοματικής κοιλότητας και την εισρόφηση αίματος από το θύμα.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Ρώσου διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Η νεκροτομή, η οποία διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυκτα, κατέδειξε ως αρχική αιτία θανάτου έμφραγμα μυοκαρδίου, ενώ τελική αιτία θανάτου ήταν ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος η οποία προκλήθηκε από τραυματισμό μαλακών μορίων της στοματικής κοιλότητας. Φαίνεται δηλαδή ότι ο άνδρας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και η σύζυγος του άρχισε να βάζει στο στόμα του διάφορα ξένα αντικείμενα για να το κρατήσει ανοικτό.

Η 39χρονη σύζυγος του Ρώσου, αφού έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, εξετάστηκε από ψυχίατρο, η οποία έκρινε την υποχρεωτική της νοσηλεία στο ψυχιατρείο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η 39χρονη μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook