Ένα τεράστιο χρέος που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ (!), βάραινε έναν 33χρονο στην περιοχή του δήμου Μαλεβυζίου στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλοφειλέτης συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ηρακλείου, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 3.105.331,79 ευρώ.

Η χθεσινή μέρα όμως δεν εξελίχθηκε ευχάριστα και για άλλους οφειλέτες στην Κρήτη

  • Σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, 56χρονος ημεδαπός, για οφειλές οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 155.013,71 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
  • Στα Χανιά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Χανίων, ο 41χρονος, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 264.000 ευρώ και ο 55χρονος, για οφειλές οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 128.247,86 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
  • Επιπλέον, στο Λασίθι συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Σητείας, ο 39χρονος και η 43χρονη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση, για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 102.350,74 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook