Ο Άλιμος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Α.Ο. Χανιά.
Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας επέλεξε για την αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Σαγανά, Νικολάου, Ρούπι, Κουμπαρούλη, Δωροβίνη, τους ανέτοιμους Σταύρου, Ελευθεριάδη και τον τιμωρημένο Μπαντίκο.
Η επίσημη ενημέρωση του Αλίμου:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Άλιμος ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή (14/9 γήπεδο Μιχάλης Κρητικόπουλος) για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιά. Αμέσως μετά την προπόνηση, ο Ηλίας Καλοπήτας επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές να συγκροτήσουν την αποστολή:Γούλας, Μανωλιάδης, Καραμέρης, Δάρρας, Ιωάννου, Βλάχος, Μαυρίδης, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Καλαϊτζίδης, Μπονγκ, Νούλας, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Βιγιαφάνε, Μπερριέξ, Μουρ, Παντελής, Δημητρίου, Παπαδημητρίου. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Μπαντίκος, οι τραυματίες Σαγανάς, Νικολάου, Ρούπι, Κουμπαρούλης, Δωροβίνης καθώς επίσης και οι ανέτοιμοι Σταύρου και Ελευθεριάδης.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook