Αυτά τους έλειπαν, αυτά φρόντισαν να… κλέψουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μια εξοχική κατοικία στην περιοχή του Βαρθολομιού Ηλείας εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών της! Όταν εκείνοι επέστρεψαν, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τι είχε κάνει φτερά.
Οι άγνωστοι δράστες δεν είχαν αρπάξει τίποτε άλλο, εκτός από τα περιεχόμενα της… κρεβατοκάμαρας που τα «σήκωσαν» όλα! Συγκεκριμένα, πήραν μέσα από το κρεβάτι και τα κομοδίνα και έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 700 ευρώ, αλλά πολύ μεγαλύτερο θα είναι το κόστος επισκευής της κεντρικής πόρτας του εξοχικού, την οποία σχεδόν διέλυσαν!
Πάτρα: Τους «ξάφρισαν» το περίπτερο

Πήγαν να ανοίξουν το περίπτερο που διατηρούν σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και το βρήκαν εντελώς… άδειο, οι ιδιοκτήτες που έπαθαν σοκ διαπιστώνοντας ότι άγνωστοι διαρρήκτες τους είχαν καταστρέψει οικονομικά! Οι δράστες είχαν σπάσει το λουκέτο ασφαλείας του περιπτέρου και είχαν αδειάσει σχεδόν όλα τα εμπορεύματα, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα πακέτα με τα τσιγάρα. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες που βρίσκονται σε απόγνωση, η ζημιά ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook