Η Τζεν ΜακΆλιστερ είναι 18 χρονών. Πριν από ένα χρόνο έφυγε από το σπίτι της για να κάνει καριέρα ως σελέμπριτι στο ΛΑ. Παρόλα αυτά δεν θα δει κανείς να σκουπίζει τραπέζια ή να παίρνει παραγγελίες μέχρι να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Τα έχει καταφέρει ήδη…

Είναι μια σταρ του Youtube με χιλιάδες φαν να την ακολουθούν και εκατομμύρια views των κωμικών βίντεο που ανεβάζει. Το τελευταίο που ανέβασε προσφάτως «Τα παιδιά τότε και τώρα» μάζεψε μέσα σε λίγες ημέρες 500.000 viewers. Οι φανς της την αγαπούν γιατί τους προσφέρει άφθονη διασκέδαση.

\"\"

Η αναγνωρισιμότητα και οι επισκέψεις στη σελίδα της στο YouTube έχουν φέρει διαφημίσεις και οι διαφημίσεις χρήματα στην τσέπη της μέσω της εταιρείας που έχει συστήσει. Όπως λέει στο Business Insider: «Ποτέ δεν έκανα κάποια πραγματική δουλειά. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω παρουσιάστρια ή ηθοποιός. Δεν νομίζω πως θα τα καταφέρω ποτέ να κάνω μια \’\’κανονική\’\’ δουλειά».

\"\"

Ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο πριν από πέντε χρόνια και ύστερα από δύο χρόνια δοκιμών άρχισε να βλέπει τον κόσμο να μαζεύεται κάθε φορά που ανέβαζε κάτι στο δικό της κανάλι.
«Το Youtube είναι ένας έξοχος χώρος για να συναντάς φίλους». Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην οικογένειά της υπάρχουν άλλα τρία μέλη που έχουν κάνει τεράστιο γκελ στην οικογένεια. Κάτι που θα μπορούσε να φέρει ανταγωνισμούς, αλλά όπως λέει η Τζεν «ο ένας βοηθάει τον άλλον».

\"\"

Επίσης λέει πως οι γονείς της ήταν πάντα υποστηρικτικοί σε ό,τι έκανε, ενώ η μητέρα της έχει κάνει ήδη μια φορά την εμφάνισή της σε ένα από τα βίντεο της Τζεν λέγοντας πως νιώθει περήφανη για ό,τι έχει καταφέρει η κόρη της. «Εγώ δεν ήξερα τι ήταν το Youtube, αλλά τώρα το έμαθα. Μου αρέσουν τα βίντεο που φτιάχνεις και το κανάλι που έχεις φτιάξει».
ΚΙ όμως, ο Τζεν λέει γελώντας πως η μητέρα της είναι «ψεύτικος θαυμαστής».

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook