"Βελόνα και κλωστή, βελόνα και κλωστή"...."παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω"..."σκασμός Αντωνάκη", πόσες και πόσες ατάκες δε μας χάρισαν μέσα από αυτή την ταινία ο Αντωνάκης και η Ελένη Κοκοβίκου.

Το θρυλικό νεοκλασσικό σπίτι στην αρχή της οδού Τριπόδων 32 και Ραγκαβά στην Πλάκα μετατράπηκε το 1965 σε πλατό στο οποίο ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού ερμήνευσαν μοναδικά τον κύριο και την κυρία Κοκοβίκου.

Εδώ και χρόνια το σπίτι εγκαταλείφθηκε στο έλεος του Θεού και η αυλή που κάποτε η Ελένη Κοκοβίκου (Μάρω Κοντού) και η κυρία Ξ.Παπαμήτρου (Τασώ Καββαδία) "σφάζονταν" για την μπουγάδα για να τα βρουν όταν ο Αντωνάκης αποκατέστησε την Ελένη, εχει γεμίσει μπάζα και σκουπίδια.Οπως δήλωσε στο Newsit ο κυριος Αντρέας ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής και μάλιστα είχε παρακολουθήσει και τα γυρίσματα της ταινίας "είναι θλιβερό που το σπίτι μαράζωσε έτσι".

Ενα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού κινηματογράφου βγαίνει στο σφυρί από το ΤΑΙΠΕΔ μαζί με 14 ακόμη ακίνητα που χτιστηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα και είναι εγκαταλελειμμένα.newsit.gr