Πάνω απο 200 εκατομμύρια ευρώ, απο σχεδόν 5.000 επαγγελματίες απο Χανιά και Ρέθυμνο, είναι οι βεβαιωμένες οφειλές μέχρι και τον Αύγουστο, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών που εδρεύει στα Χανιά. 
Τα στοιχεία αυτά ανέφερε ο Διευθυντής Διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ κ. Στέλιος Ανετάκης, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των 28 συλλόγων και σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών Χανίων.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες εναντίον των κατασχέσεων και του ανελέητου φοροκυνηγητού, μέλη των ΔΣ των Σωματείων, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παπαδεράκη, πήγαν στο κτίριο όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ και του ΚΕΑΟ και μετέφεραν στον Διευθυντή κ.Ανετάκη, την αγωνία και το αίτημα των επαγγελματοβιοτεχνών να σταματήσει ή να τροποποιηθεί η λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης και να σταματήσουν οι κατασχέσεις.
\”Οι συνάδελφοι δεν μπορούν να εργαστούν έχοντας απο πάνω τους την λαιμητόμο των κατασχέσεων\” ανέφερε ο κ.Παπαδεράκης, ενώ ο κ.Ανετάκης, αφού επεσήμανε πως κατανοεί τα προβλήματα του κλάδου, κάλεσε όλους όσοι έχουν οφειλές να προβούν σε ρυθμίσεις προκειμένου άμεσα να σταματήσουν οι κατασχέσεις σε επίπεδο \”χρημάτων εις χείρας τρίτων\” όπως είναι οι τραπεζιτικοί λογαριασμοί.

\”Για τις κατασχέσεις ακινήτων δεν μπορώ να κάνω κάτι\” ανέφερε ο κ.Ανετάκης, ενώ γνωστοποίησε πως δεν έχουν γίνει πλειστηριασμοί.


\"\"
Δείτε ολόκληρο το υπόμνημα που κατέθεσαν τα σωματεία πατώντας εδώ

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook