Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από πάνω της το βλέμμα του...

Ο Γάλλος πρόεδρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε την Βασίλισσα της Ιορδανίας να ανεβαίνει τα σκαλιά του Μεγάρου των Ηλυσίων.

Φορώντας ένα μπορντό σύνολο κι ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, η υπέρκομψη βασίλισσα Ράνια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Αμπντάλα της Ιορδανίας, επισκέφθηκε τον «Δον Ζουάν» του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», η Βασίλισσα Ράνια έφερε γοητεία στο Μέγαρο των Ηλυσίων χαροποιώντας τον Γάλλο πρόεδρο που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά καθώς η δημοτικότητά του βαίνει μειούμενη. Και μάλιστα, στις δύσκολες αυτές στιγμές, ο Ολάντ δεν έχει μία γυναίκα στο πλάι του να του κρατάει το χέρι.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επέλεξε το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην φετινή σεζόν «Φθινόπωρο- Χειμώνα», σχολιάζει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό, και προσθέτει: Όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα παπούτσια επέλεξε το μπορντό χρώμα ενώ προτίμησε μια τσάντα σε κρεμ χρώμα της «Louis Vuitton» με μαύρες και μπορντό λεπτομέρειες.

Κατά την χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, ο Γάλλος πρόεδρος και ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους οι δύο χώρες θα αντιμετωπίσουν τους τζιχαντιστές αλλά και το θέμα της ιρακινής κρίσης.

protothema.gr