Μάλλον βέβαια εννοεί την τήρηση της δικής της καθοδηγούμενης νομιμότητας που καταδικάζει συλλόγους στον αφανισμό όπως ο ΟΦΗ και ο Ηρακλής και δίνει σε άλλες ΠΑΕ κατά το δοκούν και κατά το δικό της συμφέρον την άδεια να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής και τα συμπεράσματα δικά σας :

«Σε αντίθεση με όλους τους… ειδήμονες, που έχουν άποψη επί παντός του επιστητού και χωρίς γνώση του αντικειμένου εκτοξεύουν πομφόλυγες, η ΕΠΟ σε όλα τα ζητήματα επέδειξε σοβαρότητα, μέτρο και, το σημαντικότερο όλων, λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί στο πλαίσιο των κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλήρως εναρμονισμένη στις επιταγές του Καταστατικού της, των ελληνικών νόμων και, φυσικά, της προϊστάμενης αρχής του ποδοσφαίρου στην ήπειρό μας, της UEFA.
Η θέση αυτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι απαρέγκλιτη, αταλάντευτη και ως κύριο στόχο της έχει τη διαφύλαξη των θεσμών. Σε όλα τα επίπεδα.
Όσο και αν ορισμένοι επιθυμούν ή επιδιώκουν να επιλέγουν άλλους δρόμους, προκειμένου να επιτύχουν ότι τους εξυπηρετεί, δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Οι κανονισμοί και οι θεσμοί θα προφυλαχτούν και η νομιμότητα θα υπερισχύσει». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook