\”Δεν έχω δεχτεί για την ώρα κανένα τηλεφώνημα από το Γ.Παπανδρέου\” δήλωσε σήμερα το απόγευμα σε δημοσιογράφο της Νέας Τηλεόρασης  ο Α. Σαμαράς, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα συναντηθεί σύντομα με τον Γ.Παπανδρέου.

Τι δήλωσε για την ανάπτυξη

Ο αρχηγός της Ν.Δ απαντώντας σε ζητήματα ανάπτυξης υποδομών που έβαλε ο πρόεδρος του ΤΕΕ τμ.δυτ. Κρήτης σημείωσε ότι σήμερα πολλά θέματα ανάπτυξης άπτονται της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και με την ευκαιρία χαρακτήρισε λανθασμένη συνταγή  το μνημόνιο ζητώντας την επαναδιαπραγμάτευση του.

Ειδικότερα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τέθηκαν και ζητήματα χρηματοδότησης των υποδομών ανάπτυξης της Κρήτης, με χαρακτηριστηκότερη την τοποθέτηση του προέδρου το ΤΕΕ Τμ. Δυτ. Κρήτης οτι το νησί ποτέ δεν έχει λάβει όσα χρήματα του αναλογούν.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ΒΟΑΚ, στο λιμάνι της Σούδας και στο αεροδρόμιο, ενω ζητήθηκε η συνδρομή του κ. Σαμαρά σε ζητήματα προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε πως πέρα από το εξωτερικό χρέος, δεν πρέπει να αγνοούμε και το εσωτερικό χρέος εννοώντας τις οφειλές του κράτους προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις της χώρας. Μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά οτι οι οφειλές αυτές ανέρχονται στο ποσό των 8 έως 10 δισ. ευρώ.
Μετά τη συνάντηση του με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ Τμ. Δυτ. Κρήτης ο κ. Αν. Σαμαράς περπάτησε στους δρόμους του εμπορικού κέντρου των Χανίων και στο Ενετικό λιμάνι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook