Απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 23 Σεπτέμβρη έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην Πλατεία Κουντουριώτη.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

\”Η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών μετά από προσφυγή της κυβέρνησης να κηρύξει ως παράνομη και καταχρηστική την «αποχή-απεργία», που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία της λεγόμενης αξιολόγησης είναι πράξη πέρα για πέρα αντιδραστική και αυταρχική.

Την ίδια στιγμή τα δικαστήρια και πάλι μετά από προσφυγή της κυβέρνησης πετούν στο δρόμο σαν στημένες λεμονόκουπες τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά ότι η δικαιοσύνη και το κράτος λειτουργούν υπέρ του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους και τους αγώνες τους. Κατά την κυβέρνηση και την αστική δικαιοσύνη οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αντιστέκονται και να αντιπαλεύουν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Το σκεπτικό και η απόφαση του δικαστηρίου, ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν ως απεργιακό αίτημα την κατάργηση νόμων είναι εξαιρετικά αντιδραστικό και επικίνδυνο. Πρέπει να θέσει σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση όλο το λαϊκό κίνημα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook