Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη όταν μία γυναίκα διαμελίστηκε στην Περιφερειακή Οδό από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το ThessToday το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στο ύψος του Αγ. Παύλου όταν μία μαύρη Mercedes που οδηγούσε, κατ' εκτίμηση, 59χρονος παρέσυρε και διαμέλισε 42χρονη που διέσχιζε κάθετα το δρόμο.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση ο σύζυγος της 42χρονης ο οποίος την είχε αφήσει λίγο νωρίτερα στο σημείο για να πάει στο εργοστάσιο που δούλευε. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό ήταν και το καθημερινό δρομολόγιο που ακολουθούσε το ζευγάρι, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η γυναίκα είχε ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο με συνάδελφο της για να πάνε μαζί στη δουλειά ή αν το εργοστάσιο ήταν κοντά στην περιοχή.

Ο σύζυγος της άκουσε το συμβάν από ραδιοφωνικό σταθμό, επικοινώνησε με το εργοστάσιο αλλά ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του δεν είχε πάει, επέστρεψε στο σημείο και ζήτησε πληροφορίες από τους τροχονόμους, οι οποίοι δεν είχαν ακόμη εικόνα. Έδωσε την περιγραφή της γυναίκας του και από τα ρούχα της οι αστυνομικοί κατέληξαν στην αναγνώριση.

Ο οδηγός του Ι.Χ μεταφέρθηκε για τοξικολογικές εξετάσεις.

newpost.gr από ThessToday