Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00π.μ., πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στο Παιδικό Σταθμό Κολυμβαρίου παρουσία του Δήμαρχου Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη και του Πρόεδρου της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου( ΚΕΔΗΠ) κ. Αντώνη Καπνισάκη.

Ο Παιδικός Σταθμός Κολυμβαρίου θα λειτουργεί πλέον στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμισιανών, μετά από συντονισμένης προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Είναι ένας σύγχρονος παιδικός σταθμός εξοπλισμένος με βάση τις λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών και προσωπικού, δυναμικότητας 40 και πλέον παιδιών.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πλατανιά κ. Ι.Μαλακωνάκης & Γ.Καλαϊτζάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ.Ι.Σταματάκης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι , καθώς και οι γονείς των παιδιών.
Ο Δήμαρχος έκανε μια σύντομη αναφορά της μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας της Δημοτικής αρχής στον τομέα της παιδείας , αναφερόμενος στην έναρξη λειτουργίας του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Πλατανιά, στη συνέχιση της λειτουργίας και αναβάθμισης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου του ΕΑΠ, του Κέντρου Δια βίου Μάθησης , του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας καθώς και ότι σε σύντομο διάστημα ολοκληρώνεται το κτίριο του παιδικού Σταθμού Κοντομαρίου, καλύπτοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των δημοτών για την Προσχολική Αγωγή.

Τέλος κ. Μαλανδράκης εξήρε την προσπάθεια των κατοίκων των Καμισιανών που αγκάλιασαν το έργο της ανακαίνισης του Δημοτικού Σχολείου, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του και κάλεσε όλους τους Δημότες να συστρατευθούν σε μια κοινή προσπάθεια αφού ο Δήμος είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του και το έργο του απαιτεί συλλογική δουλειά.