Κορυφώνεται η αγωνία για την αναζήτηση ενός ατόμου το οποίο αγνοείται έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε στο υπόγειο του σούπερ μάρκετ «Παναγιωτάς».

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, προκειμένου να ελέγξουν γρήγορα την πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα επί τόπου έσπευσε και η αστυνομία, η οποία έκκενωσε το χώρο στο ισόγειο από τους πελάτες που βρίσκονταν εντός του κτιρίου, για λόγους ασφαλείας, αφού η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπόγειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η \”Ροδιακή\”, η πυρκαγιά προκύπτει ότι ξεκίνησε από χαρτόνια και ξύλα που υπήρχαν στην είσοδο της υπόγειας αποθήκης του σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα γρήγορα να επεκταθεί και στο εσωτερικό.

Ευτυχώς η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος λειτούργησαν με ψυχραιμία και συντονισμένα, καταφέρνοντας έτσι να βγάλουν γρήγορα από τον ισόγειο χώρο τους δεκάδες πελάτες που ψώνιζαν.

Η εκκένωση του κτιρίου πάντως σε ό,τι αφορά το προσωπικό ήταν μια προσπάθεια εξαιρετικά αγωνιώδης, αφού από ολόκληρο το υπόγειο (όπου βρίσκονταν κάποιοι υπάλληλοι) είχε καλυφθεί από πυκνό καπνό.

\"Αγνοείται

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν αγνοούμενο ο οποίος παρά τις αναζητήσεις που γίνονται δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.
 
\"Αγνοείται

\"\"

\"\"

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook