​Το κουβάρι του άγριου φονικού, που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, αρχίζουν να ξετυλίγουν οι Αρχές.

Ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε διαμελισμένος και από τη μέση και πάνω καμένος, κοντά σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στεφ. Σαράφη και Μούδρου στο Αιγάλεω, ήταν Ελληνικής καταγωγής και 84 ετών.

Ο ίδιος φέρεται να έμενε κοντά στο σημείο που βρέθηκε από τους άντρες της Πυροσβεστικής, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την κόρη του να είχε δηλώσει το μοιραίο εκείνο πρωί την εξαφάνιση του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Πάντως οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ, ίσως και να περιστρέφονται σε πρόσωπα από το στενό κοντινό του περιβάλλον.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, οι δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος έκοψαν στη μέση τον άτυχο άνδρα ενώ τον ακρωτηρίασαν, με σκοπό το θύμα να μην αναγνωριστεί από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο άψυχο κορμί του, ώστε να «σβήσουν» τα ίχνη τους. Μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Star, θέλουν τους δράστες να χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό πριόνι για τον διαμελισμό του, μιας και το πτώμα βρέθηκε κομμένο με τρομερή ακρίβεια.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook