Ο Βασίλης Γκιούλας θα φοράει τη φανέλα των Κεραμειών, αφού προσέφυγε νομικά κατά του Παγχανιακού εξασφαλίζοντας την ελευθερία του.
Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, που για μισή σεζόν την περασμένη αγ. περίοδο φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της Δόξας. 
Η ανακοίνωση των Κεραμειών για τον Γκιούλα, αλλά και για την πρώτη συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας:
Ο Βασίλης Γκιούλας, ο οποίος πέρυσι κατάφερε να ξεχωρίσει, παίζοντας με τη φανέλα της Δόξας Παχιανών ως δανεικός από τον Παγχανιακό, και αποτελούσε διακαή πόθο αρκετών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του Α.Ο. Κεραμειά.

Ο ταλαντούχος 22χρονος επιθετικός υπέγραψε -παρουσία του προέδρου Γιώργου Μπουρμπάκη (φωτο)- στα γραφεία της ομάδας και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, βάζοντας έτσι το τελευταίο κομμάτι του παζλ του φετινού ρόστερ στην ομάδα του Γιώργου Ανδρεαδάκη.

Η έλευση του Βασίλη Γκιούλα προσθέτει μία ακόμη λύση στο Γιώργο Ανδρεαδάκη, καθώς υπήρχε ένα κενό στην επίθεση, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Αχιλλέα Πατσαρίκα στην αρχή της προετοιμασίας της ομάδας.

\"akadhmia\"

Πάντως, αν και θα απουσιάσει από το πρώτο ματς πρωταθλήματος με την Ιωνία, ωστόσο, έχει ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με το ΔΑΑΟΧ.

Ο νεαρός επιθετικός βγήκε πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2012-2013 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Χανίων με τον Παγχανιακό, ενώ και πέρυσι ήταν το “βαρύ πυροβολικό” για την ομάδα της Δόξας.

Ο Βασίλης Γκιούλας, μαζί με έναν εκ των παρτενέρ του στην επίθεση του Α.Ο. Κεραμειά, τον Απόστολο Μπένο, φωτογραφήθηκε με ένα πιτσιρικά από τα πρώτα μέλη της ακαδημίας της ομάδας μας, που ξεκίνησε δειλά-δειλά τα βήματά της.

Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Κεραμειά!

Πρώτη συγκέντρωση διοίκησης, προπονητή και παικτών στα νέα γραφεία της ομάδας

Την ευκαιρία να έχουν μία πρώτη επαφή με το χώρο που φιλοξενεί τα γραφεία του Α.Ο. Κεραμειά είχαν προπονητής και ποδοσφαιριστές της ομάδας, στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Από τη διοίκηση και τον προπονητή οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με έμφαση πρώτα απ’ όλα στο να παίζει αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.
Έγινε λόγος και για τα πρώτα βήματα της ακαδημίας της ομάδας, ενώ στους ποδοσφαιριστές διαβιβάστηκε και ο εσωτερικός κανονισμός του ανδρικού τμήματος.
“Κάνουμε αγώνα σα διοίκηση για να παρέχουμε όσο περισσότερα μπορούμε σε όλους σας και θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Γιώργος Μπουρμπάκης.
Από πλευράς του, ο προπονητής Γιώργος Ανδρεαδάκης στάθηκε στο ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει φέτος η ομάδα, με ένα μείγμα από έμπειρους, αλλά και νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
“Εκτιμώ ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι καλό και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σε σας”, σημείωσε ο κ. Ανδρεαδάκης.
Οι ποδοσφαιριστές εξέλεξαν τους αρχηγούς της ομάδας για φέτος που είναι κατά σειρά:
1. Χρήστος Μπουρμπάκης 2. Άκης Χαλκιαδάκης 3. Αλέξανδρος Λουκόπουλος 4. Νίκος Τσεσμελής 5. Γιάννης Λιονάκης
“Έχουμε όλοι μας κίνητρο. Σέβομαι και ξέρω ποιους έχω συμπαίκτες στην ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”, είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μπουρμπάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook