Ο ντετέκτιβ Καρλ Ρομέρο έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στις κάμερες ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος στην Ασπανιόλα του Νέου Μεξικού, όταν παρατήρησε κάτι... ασυνήθιστο: Ένα φάντασμα, περπαρτούσε μέσα στον χώρο του τμήματος!

Μιλώντας ο ίδιος σε τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής του, είπε πως το είδε και να κινείται προς τα κελιά, καθώς πέρασε την πύλη από το πάρκινγκ, και τότε μόνο ενημέρωσε τους ανωτέρους του.

«Στην αρχή νόμισα πως ήταν κάτι σαν μύγα ή πεταλούδα της νύχτας, αλλά μετά πρόσεξα τα πόδια και κατάλαβα πως ήταν άνθρωπος. Αλλά όχι πραγματικός άνθρωπος, όχι. Ήταν ένα φάντασμα» λέει ο ίδιος περιγράφοντας την εμπειρία του.

«Πολλοί αστυνομικοί έχουν παρόμοιες εμπειρίες. Άλλος αισθάνθηκε κάποιον να αναπνέει δίπλα του, άλλος ένιωσε κάτι ή άκουσε κάτι άλλο» συμπληρώνει ο ντετέκτιβ Ρομέρο.

Ο Φρανσίσκο Γκάλβαν, ειδικός στις κάμερες ασφαλείας και προϊστάμενος στις εγγραφές, δήλωσε στο δίκτυο Sky News: «Είναι ξεκάθαρα κάτι πολύ περίεργο. Μπορείς να δεις ότι δεν πρόκειται για κάποιο έντομο, μπορείς να δεις ότι έχει ανθρώπινα πόδια».

Πάντως, οι αξιωματικοί του τμήματος ξεκαθαρίζουν πως από όσα γνωρίζουν, δεν έχει γίνει κάποιο έγκλημα ή άλλου είδους θάνατος εκεί που σήμερα στεγάζεται το τμήμα, ώστε να αποδώσουν εκεί την εμφάνιση του φαντάσματος - για το οποίο δηλώνουν βέβαιοι πως υπάρχει!protothema.gr