Στο Ρέθυμνο βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης, όπου συνοδευόμενος από τον πολιτευτή κ. Μεταξάκη και μέλη της συντονιστικής επιτροπής του κινήματος, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους και φορείς του νομού.

Πρώτη στάση, το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου όπου ο βουλευτής, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τις επιπτώσεις της ανασφάλιστης εργασίας και του υφιστάμενου μισθολογικού πλαισίου στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου. 

Στην συνέχεια συναντήθηκε με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και τον Αντιδήμαρχο Αμαρίου κ. Κλάδο, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση, κυρίως όσον αφορά στην διάθεση των τοπικών προϊόντων, στις περικοπές των επιδομάτων και στις παράνομες ελληνοποιήσεις κτηνοτροφικών προϊόντων. 
Έπειτα επισκέφθηκε το Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ρεθύμνου, όπου ενημερώθηκε από την προϊσταμένη κ. Γαγάνη για την χαώδη έως τραγική, όπως σχολίασε, κατάσταση που βιώνει αυτή την στιγμή η υπηρεσία, εξαιτίας της υποστελέχωσης.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου κ. Λαγουδάκη, ο οποίος επέστησε την προσοχή του βουλευτή στο τεράστιο πρόβλημα των κτιριακών εγκαταστάσεων της υπηρεσίας.

Ο κ. Δαμαβολίτης αφού δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στα προβλήματα τού νομού, δεσμεύτηκε για μία σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, προκειμένου να ασκήσει και ο ίδιος πιέσεις προς πάσα αρμόδια αρχή, για την εξεύρεση μιας ρεαλιστικής φόρμουλας στην ανακούφιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους Ρεθεμνιώτες.