Με το ευρύ 7-1 επικράτησε η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Χανιά του Αρίωνα Σητείας, σε φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (28/09) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ για το φιλικό:
Το σκορ άνοιξε στο 10’ η Αγγελάκη μετά από σέντρα της Θωμαδάκη. Λίγο αργότερα η Δημητριάδη έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι, την εσχάτη των ποινών κέρδισε η Θωμαδάκη καθώς το σουτ της σταμάτησε σε χέρι αμυντικού.
 Το 3-0 έγινε μετά από ωραία «κούρσα» της Γιαννούτσου από τα δεξιά και σέντρα στην Μανωλίτση που με σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι». Η Μανωλίτση σε φάση καρμπόν έκανε το 4-0 ενώ το 5-0 έγινε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή από την Πιτσή.
Στο 61’ η Γιαννούτσου έκανε μια ακόμα ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα στην Καραντωνάκη που με δυνατό σουτ έκανε το 6-0 ενώ η ίδια παίκτρια και αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί η μείωση του σκορ από τις φιλοξενούμενες, πάλι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.
Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ
ΑΟ Χανιά(Μάνος Βεργανελάκης) : Γιακουμάκη, Μοίρα (53’ Νάνου), Γιαννούτσου, Δρακάκη Ειρ. (61’ Μπραουδάκη), Πισσαδάκη, Πιτσή (68’ Δρακάκη Ζ.) Μανωλίτση(52’ Καραντωνάκη), Δημητριάδου(80’ Κουτάκου), Αγγελάκη(64’ Ζερβού), Μαυρομματίδη(68’ Γκουσκούνη), Θωμαδάκη (63΄Σαριδάκη).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook