Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά του Τμήματος Ειδικής Άθλησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως και στους προπονητές του Τμήματος, για τις διακρίσεις τους στους Ευρωπαϊκούς αγώνες Κολύμβησης Special Olympics, που διεξήχθησαν στο Βέλγιο.
Θερμά συγχαρητήρια στους Αντωνία Μπιτσαξάκη, Κώστα Γαροφαλάκη, Βασίλη Ραϊσάκη και Δημήτρη Χουδαλάκη που ανέβασαν στο βάθρο των νικητών την Ελληνική Σημαία, γεμίζοντάς μας περηφάνια και κουράγιο, με τη δύναμη, τη θέληση και το θάρρος που επιδεικνύουν. Τα παιδιά αυτά είναι φωτεινοί οδοδείχτες, στην πορεία της ζωής όλων μας. 
Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στον υπεύθυνο προπονητή της αποστολής, κ. Κώστα Νικολαντωνάκη και τις συνεργάτιδές του – προπονήτριες, κ. Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και κ. Δάφνη Δεληγιάννη, στους γονείς των αθλητών, που στέκονται-αφανείς ήρωες – στο πλάι τους, καθώς και στην Πρόεδρο, κ. Χαρά Μυλωνάκη αλλά και σε όλο το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, για το ξεχωριστό έργο που επιτελούν στον τόπο μας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook