Τόσο ο Α.Ο. Χανιά, όσο και η Λέσχη Φίλων της Χανιώτικης ομάδας \”Blue Boys\”, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Κώστα Κατσούλη.
Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η οικογένεια του ΑΟ Χανιά εκφράζει την βαθύτατη λύπη της για τον χαμό του Κωνσταντίνου Κατσούλη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια αλλά και στους οικείους του αδικοχαμένου ανθρώπου. Επίσης καταδικάζει κάθε μορφή βίας, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ευχή όλων, να είναι το τελευταίο συλλυπητήριο για άνθρωπο που γίνεται θύμα βίας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Η ανακοίνωση των \”Blue Boys\”:

«Αυτές τις ώρες τα λόγια μάλλον είναι περιττά, δε μπορούμε όμως να μη καταδικάσουμε το αποτρόπαιο έγκλημα, (γιατι για τέτοιο πρόκειται) που συνέβη πριν 15 μέρες στην Αλικαρνασσό. Για εμάς που έχουμε μάθει να φιλοξενούμε κάθε φίλαθλο αντίπαλης ομάδας που μας σέβεται,γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο, να μπορεί ο οποιοσδήποτε να  πηγαίνει οπουδήποτε να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το περιστατικό της επίθεσης στον άτυχο Κώστα Κατσούλη! Κάποιοι προφανώς βλέπουν το ποδόσφαιρο αλλιώς!
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και ας ελπίσουμε ο Κώστας να είναι το τελευταίο θύμα που χάνεται με αυτό το τρόπο!! Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook