Το παρεξηγημένο, ημιτελές και σπασμωδικό μάρκετινγκ που υλοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα αποδείχτηκε ανεπαρκές για τις επιχειρήσεις, οι οποίες για να επιβιώσουν χρειάζεται να επικεντρωθούν στα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και στις βασικές τους δεξιότητες, προβάλλοντας στην αγορά.

Το σεμινάριο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει έναν πλήρη πρακτικό οδηγό μάρκετινγκ, ο οποίος ανταποκρίνεται στις νέες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Απευθύνεται σε:

Ιδιοκτήτες Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Νέους Επιχειρηματίες
Πωλητές και στελέχη πωλήσεων
Φορείς (δημόσιοι, ιδιωτικοί) επιφορτισμένους με την προώθηση και ανάπτυξη ΜΜΕ
Συνεταιριστικές οργανώσεις με ενδιαφέρον στην προώθηση των προϊόντων τους
Ενότητες Σεμιναρίου:
Ορισμός, έννοιες και φιλοσοφία του μάρκετινγκ
Το μείγμα του μάρκετινγκ
Τμηματοποίηση, Στόχευση, Τοποθέτηση
Σχεδιασμός (Σχέδια) Μάρκετινγκ
Marketing Audit και ανάλυση SWOT
Όραμα, Σκοπός και Στόχοι Μάρκετινγκ
Επιχειρησιακές Στρατηγικές και Στρατηγικές Μάρκετινγκ
Στρατηγικές Προϊόντων
Στρατηγικές Τιμολόγησης
Στρατηγικές Διάθεσης Προϊόντων
Στρατηγικές Επικοινωνίας Προϊόντων
Γιατί αποτυγχάνουν προϊόντα και επιχειρήσεις

Το κόστος του προγράμματος είναι 130€ ανά συμμετοχή.
Χρόνος Διεξαγωγής: 4/11, 6/11, 11/11 και 13/11 (Τρίτη και Πέμπτη) 17:00μ.μ - 21:15μ.μ. Σύνολο 20 ώρες.

Εισηγητής: Γιάννης Χατζιδάκης, Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Εκπαιδευτής, πτυχιούχος οικονομολόγος με 2 μεταπτυχιακά α) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Μάρκετινγκ (MBA) και β) στο Μάνατζμεντ Κινδύνων, Κρίσεων και Καταστροφών (MSc). Έχει δυναμικές και αξιόλογες επαγγελματικές εμπειρίες από θέσεις ευθύνης (Middle και Senior Management) σε τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος όπως στην Thresher's Group στην Αγγλία, στην ΤΝΤ Express και στην ΕΑΣ Μεσσαράς. Έχει διδάξει μάρκετινγκ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αγγλία (Coventry University) και οικονομικά και μάρκετινγκ στην άτυπη εκπαίδευση ενηλίκων στην Ελλάδα.
Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730 κ Κυριάκος Λεονταράκης, email: [email protected] & [email protected], φαξ 2810-227189, από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και ιστοσελίδα: www.katartisi.gr