Ευτυχισμένη κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 4χρονου, τότε, κοριτσιού, το οποίο αγνοούνταν από το 2002 και τελικά βρέθηκε την Τετάρτη. 

Η μικρή Σαμπρίνα Άλλεν από το Τέξας εξαφανίστηκε όταν η μητέρα της, η οποία είχε χωρίσει από τον πατέρα της και είχε χάσει την κηδεμονία της, την απήγαγε! 

Η ίδια με την πρόφαση ότι θέλει να δει για λίγο την κόρη της και να μείνει μόνη μαζί της, βρήκε την ευκαιρία και την «άρπαξε» μέσα από τα «χέρια» του πατέρα της, Γκρεγκ Άλεν.

Η Λόρενς κατάφερε να βρει για την ίδια και για το παιδί νέες ταυτότητες και οι δυο τους μετακινούνταν συχνά προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το FBI που είχε αναλάβει την υπόθεση. Οι αρχές ανακάλυψαν τη μητέρα και την πλέον 17χρονη κοπέλα στο Μεξικό, η οποία αναμένεται σύντομα να ξαναβρεθεί με τον πατέρα της.

«Ήταν μεγάλη ανακούφιση… τώρα μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης», δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας, Γκρεγκ Άλλεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Θα τη ρωτήσω αν μπορώ να την κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Όπως καταλαβαίνω βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, γι αυτό ακριβώς προσεύχομαι να γίνει καλά». Ο Άλλεν πρόσθεσε ότι η μητέρα είχε πει στη Σαμπρίνα πως ο πατέρας της μικρής ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του και ότι ήταν παιδεραστής.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 44χρονη Λόρενς, είχε πάρει στις 19 Απριλίου 2002 την 4χρονη τότε Σαμπρίνα για ένα σαββατοκύριακο όπως ήταν προγραμματισμένο, ως μέρος της συμφωνίας του διαζυγίου. Την κύρια επιμέλεια του παιδιού είχε ο Άλλεν, ο οποίος είχε ειδοποιήσει τις αρχές όταν η πρώην σύζυγός του δεν εμφανίστηκε ποτέ πίσω με το παιδί.

Οι αρχές ερευνούσαν επί 12 χρόνια την υπόθεση και εξέταζαν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, ενώ η υπόθεση είχε αναφερθεί δύο φορές στην τηλεοπτική εκπομπή «America’s Most Wanted».

newsbeast.gr