Αν και εκφραζόταν από κάποιους η ελπίδα ότι η κίνηση με επικεφαλής το Νότη Ψυλλάκη θα επαναερχόταν στο προσκήνιο για εμπλοκή στα κοινά του ΑΟΧ, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η απόφαση του κ. Ψυλλάκη πλέον είναι οριστική και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά και να κάνει κίνηση για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ο επίτιμος πρόεδρος των «μπλε» νοιώθει απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα και από τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή στην «ομάδα» του. Όπως είχε δηλώσει άλλωστε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει ένα θέμα που είχε τεθεί για να αναλάβει η κίνηση στην οποί ηγούταν ήταν να υπήρχε κλίμα ενότητας στην ομάδα.
Όχι μόνο κάτι τέτοιο όπως φάνηκε και δήλωσε ο ίδιος δεν υπήρχε αλλά τις τελευταίες μέρες βγαίνει προς τα έξω ότι κλίμα ενότητας ίσως δεν υπήρχε και στην κίνηση.
Αυτό πηγάζει από τις πληροφορίες που έχουν δει και το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ένας σημαντικός παράγοντας της κίνησης αυτής κάνει συζητήσεις με ανθρώπους που αντιπολιτεύτηκαν στην «ομάδα» Ψυλλάκη.
Οι ημέρες είναι κρίσιμες για την ιστορική ομάδα των Χανίων αν και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική λύση στα διοικητικά μέχρι την Πέμπτη (2/6).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook